• art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair

Vi hjälper dig med billackering

Hos oss på Smart Art Repair erbjuder vi billackering av riktiga proffs. Vi lackerar de delar på din bil som har blivit skadade, och ser alltid till att resultatet blir snyggt och välgjort.

Billackering av riktiga proffs

Hos oss finns det höga ambitioner om att alltid göra ett bra arbete. Vår personal har lång erfarenhet och besitter mycket kunnande inom billackering.

Vi arbetar alltid effektivt för att kunna lämna tillbaka din nylackerade bil till dig så snart som möjligt. Vi ser alltid till att använda rätt verktyg och att noggrant genomföra arbetet, för bästa möjliga resultat.

Vi tar oss an både små och stora uppdrag när det gäller billackering, och vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder billackering för alla typer av bilar och bilmärken, och tack vare våra professionella anställda känner vi oss säkra på att resultatet blir lyckat.

Funderar du på någonting kring billackering? Eller har du några andra frågor kring vårt företag? Hör gärna av dig till oss!

billackering

Fördelar med billackering

Bilen ser som ny ut

Risken att bilen börjar rosta minskar

Bilen skyddas mot vatten

Du får tillbaka bilen inom ett par dagar

Billackering skyddar mot rost

Att lackera bilen kan vara en bra idé när skador har skett, utifrån aspekten att minska risken att bilen börjar rosta. Ny lack skyddar nämligen skadan mot vatten, och i sin tur mot rost.

Med vår långa erfarenhet, våra professionella verktyg och vår höga ambition är vi säkra på att vi kan leva upp till dina förväntningar av vad en billackering ska resultera i.

Vi värnar om att hålla en hög standard och en god service till alla våra kunder, och vill därför alltid hålla en öppen dialog med våra kunder redan från start.

Lackera bil

Kontakta oss för mer information

Går du i tankarna om att lackera om eller fixa en skada på din bil? Hör av dig till oss, så hjälper vi dig.

Varmt välkommen!