• art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair

Vi fixar klädseln på läderstolar

När det handlar om läderklädsel på bilars inredning är det inte bara stilrent, det är även ett material som har chans att hålla länge med rätt skötsel. Låt oss på Art Smart Repair fixa läderstolarna och ge er en fräsch och snygg inredning igen.

Förläng dess livslängd och öka värdet

Men lädersäten utsätts av naturliga skäl för mycket påfrestning och precis som allt annat så behöver det också ett visst underhåll, för tillslut så blir det slitage som behöver åtgärdas. Förutom att det blir en estetisk påverkan så påverkar det även komforten om skinnet eller lädret till exempel börjar spricka.

Läderstolar är något som de allra flesta uppskattar bland annat för att det är bekvämt, men läder eller skinn som börjat spricka är inte skönt att sitta på eller emot.

Så långt det är möjligt att reparera och restaurera befintligt läder så är det både mer ekonomiskt och mer miljövänligt än att skaffa nytt. Vi tycker det är viktigt att jobba utifrån ett miljöperspektiv och alla våra tjänster går ju ut på att ta vara på det vi har, så att det får en ökad livslängd.

kladsel-bil

Fördelar med att ta hand om bilens klädsel

Läderstolarna får en längre livslängd

Skönare komfort

Lättare att göra rent

Snyggare och mer tilltalande interiör

Förhöjer bilens värde

Reparera och åtgärda slitage i tid

Det är att föredra att bibehålla ett regelbundet underhåll för att läderstolarna i er bil ska hållas i ett bra skick längre. Samtidigt är det inte vad som hamnar på allas prioriteringslista och då finns vi här för att hjälpa er.

Vi rekommenderar att man reparerar och åtgärdar slitage i tid, innan det uppstår ett behov av att byta ut inredningen helt. Att rusta upp läderstolar hör precis som våra andra tjänster till sådant som förhöjer bilens värde och låter dig eller ny ägare uppskatta dem under en lång tid framöver.

I många fall lyckas vi åstadkomma att läderstolarna ser så gott som nya ut igen och det är såklart en givande och härlig känsla. Tack vare en stor passion för det vi gör, så har vi också en ambition att hela tiden sträva framåt och varje dag leverera den bästa servicen.

Kontakta oss för mer information

Om ni skulle märka att det börjar bli sprickor eller annat slitage så är ni välkomna till Art Smart Repair för att låta oss åtgärda det. Vi fixar till läderstolar på alla möjliga bilar och märken och är det något ni funderar över så tveka inte att kontakta oss med era frågor.