• art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair

Om oss på Art Smart Repair AB

Vi på Art Smart Repair har arbetat hårt för att idag vara ett av de ledande företagen i Sverige inom reparation av bucklor och svarvning av fälgar.

Hos oss finns stor kunskap och många års erfarenhet och vi strävar efter att ständigt utvecklas och nå nya mål. Dessa faktorer tillsammans är värdefulla för att ni ska få den bästa servicen och det innefattar både bemötande, effektivitet och resultat.

Art Smart Repair är stolta över att samarbeta med de största bilmärkena och företagen i Sverige och alla våra kundrelationer, både befintliga som nya, är något vi värnar om att bevara.

Till oss kan både privatpersoner och företag få hjälp med reparationer av bucklor utan omlackering men även med att svarva och reparera fälgar.

Vi åker till dessa orter följande dagar:

Mån: Avesta, Sala, Falun, Borlänge, Ludvika,
Tis: Enköping, Västerås, Köping,
Ons: Eskilstuna, Strängnäs,
Tors: Nyköping, Norrköping, Linköping, Katrineholm,
Fre: Örebro, Lindesberg,

art smart repair

Därför ska ni anlita oss på Art Smart Repair AB

Vi har en genuin passion för vårt arbete

Mycket kunskap och lång erfarenhet

Vi jobbar effektivt och noggrant

Snabbt, enkelt och låga kostnader

Vi gör åtgärder som förhöjer bilens värde

Ni hittar oss i Fagersta och på sociala medier

Ni kan gärna följa oss på Facebook och Instagram där vi regelbundet ger en inblick i vår verksamhet och visar exempel på hur vårt arbete kan se ut. Vi vet hur viktigt det är med aktuella referenser och är måna om att ni ska känna förtroende för oss och vår expertis.

Vår ambition är att vi på Art Smart Repair ska vara det självklara valet för er att kontakta när ni söker assistans inom vårt område. Klicka gärna in på våra olika tjänster för att läsa mer om vad de innebär och vad vi kan göra för er. Vår verkstad finns i Fagersta och vi ser fram emot att hälsa er välkomna och åtgärda det som ni önskar hjälp med.

Vi jobbar för att ge er snabb service, lägre kostnad och förhöjt värde. Kontakta oss redan idag så bokar vi in en tid som passar.