• art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair

Reparera bucklor utan omlackering

Hos oss på Smart Art Repair kan ni få hjälp med att reparera bucklor utan omlackering. Genom att rikta bucklor så kan man i princip trolla bort både konvexa och konkava bucklor utan att det påverkar lacken på bilen.

Reparera bucklor är vårt expertområde

Med hjälp av speciellt anpassade verktyg så går det att reparera bucklor som är både små som knappnålar eller stora som en fotboll. Det som påverkar hur lätt eller svår en buckla är att reparera handlar mer om djup och placering, än hur stor eller liten den är.

En mindre buckla tar vanligtvis inte längre än en halvtimme att rätta till, medan större kan ta två till fyra timmar. Är det många små bucklor som till exempel orsakats av hagel så kan det behövas allt från en till flera dagar.

Har ni några som helst frågor eller funderingar kring hur det fungerar eller vad vi kan göra för er, så tveka inte att höra av er.

Vi avråder våra kunder till att försöka laga en buckla själv, då man utan rätt verktyg och kunskap riskerar att skada plåten eller bidra till att lacken spricker. Hos oss har vi både utbildning och erfarenhet av att rikta bucklor, så er bil är i trygga händer.

Buckla reparation

Fördelar med att reparera bucklor utan omlackering

Snabb åtgärd och synligt resultat

Säker och välbeprövad teknik

Metoden fungerar för små och stora bucklor

Förhöjer bilens värde och utseende

Metoden påverkar inte lacken

Vi riktar bucklor med en säker teknik

Behandlingen som innefattar att rikta bucklor är något som är en väl beprövad teknik och är något av ett hantverk som utförs med särskilt anpassade verktyg. Hos oss finns utbildning i att på det här sättet reparera bucklor utan omlackering och resultatet blir i de allra flesta fall att man inte kommer kunna se att det varit en buckla där innan.

Genom att åtgärda bucklor så ökar man enkelt bilens värde och det gör självklart också mycket för hela utseendet. Även om det är en teknik som kräver särskilda verktyg och kunskap så är det ofta en åtgärd som inte kräver särskilt mycket tid, vilket kan vara en lättnad att veta. I vårt arbete gör vi uppdrag för både privatpersoner och företag och vi hälsar er varmt välkommen till vår verkstad i Fagersta.

Oavsett om den bucklan ni fått är något som dagligen stör er eller om ni nu vant er vid att den är där, så vågar vi nog lova att ni kommer märka skillnad efter att ni låtit oss rikta bucklan.

Reparera bucklor är vårt expertområde

Kontakta oss för mer information