• art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair

Vi hjälper er att svarva fälgar

Har du fälgar med svarvad yta? Då kan vi svarva om dem. Om ni har fälgar med svarvad yta som blivit slitna eller kantstötta så kan vi på Art Smart Repair svarva om dem. Det här är en teknik för att reparera fälgar som ofta efterfrågas och vi förstår varför.

Reparera fälgar – så blir de som nya

Våra tjänster handlar om att med engagemang, noggrannhet och rätt redskap reparera ytor på och i er bil. Det här är tjänster som på ett eller annat sätt ger ett högre värde på bilen och ett mer tilltalande intryck.

Fälgar kan tyckas vara en liten del av en bil men välskötta fälgar gör mycket för bilens uttryck och design. Nya originalfälgar är väldigt kostsamt men genom att istället reparera fälgar så blir det både vänligare för miljön och plånboken.

Kantstötta fälgar är lätt hänt till exempel genom att man kör emot en trottoarkant och på så sätt får skador på dem, men det hör också till ett visst slitage som med mycket körning tillslut blir synligt.

Att svarva fälgar kräver både särskild utrustning, teknik och precision men det här är något vi har både kunskap och erfarenhet av. Vi kan med andra ord hjälpa er så att er bils gamla och slitna fälgarna blir som nya.

svarvadefalgar

Fördelar med att svarva och reparera fälgar

Du sparar pengar jämfört med att köpa nya

Mindre påverkan på miljön

Fälgarna blir snabbt som nya

Det förhöjer värdet på både fälgar och bilen

Ett lyft för upplevelse och design

Välskötta fälgar ger mervärde

Precis som med resten av bilen så behöver fälgarna underhåll och en enkel tvätt kan göra stor skillnad. Men när man fått kantstötta eller slitna fälgar så krävs det troligtvis en reparation för att ge dem ett verkligt lyft. Det ger ett ökat värde på hela bilen med välskötta fälgar och påverkar både dess utseende och intryck.

Vi har möjlighet att reparera fälgar som har svarvad yta så att de blir som nya. Idag är det mer aktuellt än någonsin att minimera slöseri av resurser och därför är det här verkligen en teknik och metod som kan rekommenderas.

Genom att svarva om fälgar så får ni snabbt och enkelt ett resultat som ser ut som nya, men som är en betydligt mindre kostnad än att köpa nya samtidigt som man sparar på miljön.

svarva-falgar

Kontakta oss för mer information

Hör gärna av er till oss på Art Smart Repair om ni undrar något kring att svarva fälgar eller hur vi kan hjälpa er.