• art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair
  • art smart repair

Proffs på att renovera fälgar

Fälgreparation hos Art Smart Repair AB

Hit till oss vänder sig kunder runt om i Västerås, Eskilstuna, Borlänge, Norrköping, Örebro, Stockholm, Linköping och Nyköping när hjälp för att renovera fälgar behövs. Vi är riktiga proffs i branschen och hjälper dagligen kunder att få snygga, hela och tåliga fälgar till sin bil.

Rejäla och välskötta fälgar är en viktig del för bilens design. Med oss till hands, renoverar vi dina redan befintliga fälgar, och du slipper där med lägga dyra summor på nya fälgar.

Är du i behov av att reparera fälgar till din bil?

Då har du kommit helt rätt. Med vår expertis i området och den erfarenhet som vi idag besitter, är vi det bästa alternativet för sig som behöver reparera eller renovera fälgar. Hos oss får du alltid hjälp av kunniga och målmedvetna anställda som ständigt strävar efter att utvecklas i sitt arbete. Vi ger din bil ett nytt liv med fina och rejäla fälgar.

Fälgar med en svarvad yta blir efter en tid slitna, och kan även bli kantstötta. Det är lätt hänt, och förutom olyckor som en påkörning av en trottoarkant, hör det även till ett visst slitage när man kör mycket bil. Då behöver man få dem reparerade eller svarva på nytt.

Renovera fälgar

Kontakta oss när du behöver renova fälgar

Hör gärna av er till oss på Art Smart Repair om ni undrar något kring att renovera fälgar eller hur vi kan hjälpa er.

svarva-falgar

Ta hjälp av experter

När du vänder dig till oss kan du alltid känna dig trygg med att vi ger dig en bra service och lämnar tillbaka din bil till dig med fälgar som känns som nya. Våra kunder är viktiga för oss, och vi ser alltid till att våra arbeten möter dina förväntningar av oss.

Har du några frågor eller förväntningar kring oss som företag eller någon av våra tjänster? Vi erbjuder allt från renovering av fälgar till billackering i Västerås, Eskilstuna, Borlänge, Norrköping, Örebro, Stockholm, Linköping och Nyköping.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss, så svarar vi så snart som vi kan!